Deniz Akkaya: Kızıma Cinsel İçerikli Sorular Sordular!

Efe Önbilgin’den dünyaya gelen kızıyla ilgili anlattıklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Deniz Akkaya, açıklamalarını sürdürdü.

Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.’nün kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu.

Akkaya, ailesi ve eski eşiyle ilgili yeni iddialarda bulundu: “Teyzem iki kez kızımı boğmaya çalıştı…”

Açıklamalarında ailesinden de şikayet eden Deniz Akkaya “Ben artık semer vurulan eşşek olmayacağım diyerek” yakın çevresinden ve arkadaşlarından da şikayet etmişti.

Akkaya teyzesini de hedef aldı ve şöyle konuştu:

“İşin bir de teyzem boyutu var. Annem öldüğünden beri, teyzem babamla birlikte yaşıyor. Teyzem daha önce de bizimle yaşıyordu, genelde bize dayak atarak büyüttü. Teyzemin nörolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.

Hastalık hastasıdır, her gün hastaneye gider. Geceleri çığlıklar atarak uyanırdı. Teyzem, iki defa kızımı boğmaya kalktı. Kızım dedesine gitmek istiyor çünkü evde onu kötü cezalar bekliyor.

Teyzem kızıma şiddet uyguladığı ve bunu aile büyüklerimize düzgün bir şekilde anlatamadığım için yaklaşık iki ay önce ihtarname çektim. Kamera görüntüleri de var elimizde. Kızıma tuhaf tuhaf sorular da sordular.

Ben hayatımda kızıma ‘erkek arkadaşın var mı, erkeklerle gizli gizli mi buluşuyorsun’ şeyler diye sormam. Kızıma sürekli cinsel içerikli sorular sordular. Bu haberler basına yansımadan size bilgi vermek istedim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir