Jose Mourinho: Bu forma derim olacak!

Fenerbahçe adına dün bayram gibi bir gündü. Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı Ülker Stadı’nda atarken, taraftarlar tribünlerde adeta iğne atacak yer bırakmadı. Mourinho’nun sahaya ayak basmasıyla coşku adeta ikiye katlandı, meşaleler yakıldı, tezahüratlar yapıldı.

İmza töreninde öncelikle sözü Başkan Ali Koç aldı. Sarı-lacivertli kulübün patronu, “Büyük Fenerbahçe taraftarı mabedimize bu tarihi güne tanıklık etmek için hoşgeldiniz. Kulübümüz adına önemli, kıymetli bir adıma hep beraber adım atıyoruz. İnşallah sonu hayırlı olur. Teknik Direktörümüz Mourinho’ya milyonlarca Fenerbahçeli adına ‘hoşgeldin’ diyorum. Kendisi dünya tarihinin en iyi ilk 5 hocasından biridir. Bu imza Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz seviyenin müjdecisidir. Kendisi buraya gelmeden Şampiyonlar Ligi finalinde ülkemizin, kulübümüzün tanıtımını yapmıştır” dedi.

Mourinho ise şu ifadeleri kullandı: “Sizlerden aldığım his çok iyi. Adım Fenerbahçe ile geçmeye başladığından beri gösterdiğiniz sevgiyi hissettim. Normalde bir teknik adam başarısının ardından bu sevgiyi görür. Ama ben bunu ilk andan beri yaşıyorum. Şu andan itibaren ben de bu ailenin bir bireyiyim. Bu forma benim bedenimin bir parçası. Sayın başkanımızı tanıdığım günden bu yana şunu söyleyebilirim ki burada sizinle olmayı çok istedim. Sizin bu tutkunuz için burada olmaya karar verdim. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe. İmza attığım andan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim.”

“BURADA DA BAŞARDI DEDİRTMEK İÇİN GELDİM”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir etkinlikte anlaşma sağladıkları Teknik Direktör Jose Mourinho ile ilgili açıklama yaptı. Koç, Portekizli teknik adamla arasında geçen diyaloğu anlatıken, “Mourinho’ya neden biz, diye sordum. ‘Türkiye’de tek hedefim şampiyon olmak değil. Avrupa’da başarılı olup orada da başardı dedirtmek için geliyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Mourinnho ile uzun süredir görüştüklerini söyleyen Ali Koç, “Biz anlaştık dediysek anlaşırız. Biz getireceğiz dersek getiririz ama imza atmadan ağzımızı açmayız. Onun için öyle bir hava yaratılıyor ki sanki başkaları sayesinde Mourinho buraya geldi. Biz bir şampiyonluk yarışındayız. Son hafta bitmeden de mevcut başarılı hocamız varken kimseyle anlaşma yapmayız. Ama bu; önümüzdeki sezonun planlamasını yapmak için de, önceden çalışmayız anlamına gelmiyor” diye konuştu.

İmzalar atılırken, tribünden birkaç taraftar da sahaya indi. Jose Mourinho, sözleşmeden önce sarı-lacivertli futbolseverlerin formalarını imzaladı.

“YENİ EVİM”

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını izledikten sonra dün İstanbul’a gelen Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, havaalanında kendisini karşılamaya gelen taraftarı selamladıktan sonra helikopterle stada geçen tecrübeli çalıştırıcı yeni macerası için paylaşım yaptı. Mourinho paylaşımında ‘Yeni evim’ ifadesini kullandı.

İLK TOPLANTISI BUGÜN

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun bugün bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada “Teknik direktörümüz Jose Mourinho 3 Haziran Pazartesi günü (bugün) 14.00’te 1907 tribünününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak” ifadelerine yer verildi.

BOĞAZDA GEZDİ

Mourinho özel helikopterle yaptığı seyahatin ardından özel yatla boğazı gezdi. Portekizli teknik adamın boğaz gezisi fotoğrafını, sarı-lacivertli kulüp kendi sosyal medya sayfasından paylaşırken, ‘Buluşmamıza çok az kaldı’ notunu da yazdı. Mourinho bu resmi kendi de paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir