Seat Leon fiyatları 55.000 TL birden indi! Pazarlıkla 100 bin TL indirim!

Yavaş yavaş 2023 yılının son günlerine geliyoruz. İşte tam da bu sebepten dolayı otomobil üreticileri, stoklarını eritmek için harika indirim kampanyaları ile tüketicilerin kapısını çalıyor

Bu kampanyalardan birisi de Seat Leon tarafında kendisini gösteriyor. Geçtiğimiz ay 1.245.000 TL‘den tüketicilere sunulan araç, şu anda 55.000 TL’lik bir indirim ile çok daha uygun bir fiyattan Seat yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

Seat Leon fiyatları 55.000 TL birden indi!

Seat Leon için efsane bir otomobil desek herhalde yanlış bir şey söylemiş olmayız. Çünkü otomobil uzun zaman kendi segmentinin en çok tercih edilen arabası olmayı başardı.

Bir süre pazarı dombine eden Leon, artık güçlü rakiplerle karşı karşıya. Ancak buna rağmen bu ikonik modelin hala ciddi anlamda talep gördüğünü net şekilde söyleyebiliriz.

Seat Leon baz donanım seviyesinde 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik motor ve DSG şanzımanla beraber kullanıcılara sunuluyor.

Bu motor ve mekanik ikilisi performans anlamında harikalar yaratmasa da ekonomik anlamda makul bir yakıt tüketimi veriyor.

Sportif bir tasarım çizgisine sahip olan aracın içi ise elbette çok ferah değil. Ancak C HB modellerinin hepsinde bunun böyle olduğunu da unutmamak gerekiyor. Modelin 380 litrelik bagaj alanına sahip olduğunu da söyleyelim ve sizleri fiyat listesiyle baş başa bırakmış olalım.

1.0 eTSI 110 HP DSG Style

Fiyatı: 1.190.000 TL

1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR

Fiyatı: 1.325.000 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir